Zakelijke portretten en Corporate fotografie

Wie zijn wij pagina

Je laat een nieuwe website maken? Dan wil je daar natuurlijk ook een pagina aan toevoegen waarbij de medewerkers zichzelf voorstellen. De “wie zijn wij” pagina, of soms ook met een minder aantrekkelijk woord “smoelenboek” genoemd.

Die portretten maak ik zowel hier in de fotostudio als bij het bedrijf op locatie.

Ik neem dan zelf een achterwand mee en een paar studiolampen op accu. Op locatie is voor de medewerkers meestal het makkelijkste, je kan tussen het werk door op de foto. Dit doe ik bij voorkeur in een aparte ruimte (minimaal 3×4 meter) zodat iedereen even rustig gefotografeerd kan worden zonder toekijkende werknemers en collega’s. En dat zie je terug in de foto’s.

Bestuursleden op de foto

Corporate headshots,Smoelenboek fotograaf, Profielfotograaf, Amsterdam, Zaandam, Edam-Volendam,Nederland

 De foto’s hiernaast zijn gemaakt voor de bestuursleden van de Oram. Een aantal personen hebben we tijdens een meeting op dezelfde locatie gefotografeerd en de rest op locatie bij de bedrijven van de heren die daar niet aanwezig konden zijn. Door dezelfde achtergrond en belichting zie je daar niets meer van.

Zo kan iedereen op het meest geschikte moment geportretteerd worden met hetzelfde eindresultaat.

Nabewerken Profielfoto

Het goed fotograferen is één ding, de nabewerking is net zo belangrijk. Met de nabewerking geef je de foto’s de uitstraling mee die bij het bedrijf past. Hiernaast een aantal foto’s van de directie en medewerkers van een automotive bedrijf.

Heel anders bewerkt dan de foto’s hierboven, maar perfect passend bij de uitstraling van de bedrijfscultuur.

Linkedin foto op kantoor

Een sterke LinkedIn-foto met uw kantoor op de achtergrond is meer dan alleen een esthetische keuze; het is een manier om een diepere connectie te creëren met uw netwerk. Het laat zien waar u werkt, hoe u werkt en de omgeving die uw succes ondersteunt.

Bij Ebbes Fotografie nemen we de tijd om de juiste setting te kiezen, de beste belichting te vinden en ervoor te zorgen dat uw portret perfect in balans is met uw kantooromgeving. Of u nu de professionaliteit van een zakelijke setting wilt benadrukken of de creatieve sfeer van uw werkplek wilt laten zien, wij zorgen ervoor dat uw LinkedIn-foto een verhaal vertelt dat blijft hangen.

Redactionele portretten

We vangen redactionele portrettendie meer vertellen dan alleen een gezicht. Onze lens onthult de diepte van persoonlijkheden en verhalen, waardoor elk portret een uniek editorial karakter krijgt. Laat ons je verhaal vastleggen, frame by frame, met oog voor detail en een passie voor het vertellen van menselijke verhalen.