About
Me.

Menno Ebbes, Fotograaf. Ik fotografeer voor bedrijven & events. Portretten maak ik zowel zakelijk als particulier.

Mijn werk bestaat voor een deel uit zakelijke fotografie zoals bedrijfsreportages voor gebruik op websites, of gedrukte media zoals brochures. Ook redactionele portretten in magazines maak ik graag. Voor particulieren maak ik uitsluitend Fine Art portretten in mijn fotostudio.

De fotostudio in Beets, naast mijn woning is groot (ruim 300 m2) en met eindeloos veel mogelijkheden.

Als geboren Amsterdammer maak ik ook graag foto’s in de stad Amsterdam. Ook in mijn huidige woonplaats Beets (Gemeente Edam-Volendam, voorheen Zeevang) kun je mij tegenkomen met mijn camera om de omgeving, de mensen of het landschap te fotograferen. In Beets ben ik tijdens de corona pandemie begonnen met een fotografisch documantaire project. Daar fotografeer ik alle inwoners van Beets vanaf gepaste afstand en door het raam heen naar binnen om zo een uniek stukje geschiedenis te fotograferen.

In de loop van de jaren heb ik mijn geheel eigen stijl van nabewerken ontwikkeld, dit is een proces dat bij mij niet stil staat en zich continu evalueert. 

Groet,

Menno Ebbes

Wil je meer informatie of een shoot boeken?

Wij reageren binnen 24 uur