Veel gestelde vragen

Wat neem ik mee naar een foto shoot?

Eigenlijk mag je van alles meenemen naar de shoot wat bij jou past. Mooie kleding en verschillende sets,  Ook is het leuk als je nog wat persoonlijke dingen mee neemt.

Visagie

Visagie is tegen meerprijs (€35,-) mogelijk. Het is wel verstandig om dit van te voren af te spreken.

• Wat gebeurt er met mijn foto’s? Worden ze door jullie gebruikt?

Jouw foto’s kunnen ter promotie door ons gebruikt worden. Wil je dit liever niet? Laat ons dat weten, dan houden wij daar rekening mee.

Al het beeldmateriaal wordt na de fotoshoot opgeslagen op meerdere interne en externe opslagbronnen en minimaal twee jaar voor je bewaard.

• Mag ik iemand mee nemen naar de fotoshoot?

Als je het prettig vindt om iemand mee te nemen naar de fotoshoot voor jouw support is dat geen probleem. Je meegebrachte supporter kan gewoon mee kijken hoe de shoot in zijn werk gaat. Wel is het raadzaam om even na te gaan voor jezelf of je niet geremd bent als bv je partner of vriend(in) mee zit te kijken. Uit ervaring blijkt namelijk dat dit vaak wel het geval is, maar….iedereen is welkom!

• kan ik bij jullie pinnen of mag ik ook contant betalen?

Bij EbbesFotografie kan je op diverse manieren betalen. Je kan bijvoorbeeld voordat je jouw fotoshoot gaat doen het bedrag overmaken op de rekening van Ebbes Fotografie, onder vermelding van je naam. Betaal je liever in de studio aan het einde van je fotoshoot is dit ook mogelijk. Je mag het dan contant betalen als dat je beter past, maar uiteraard is pinnen ook mogelijk en ontvang je direct een factuur.

• Ik zou als locatie graag een luxe suite willen. Moet ik dit zelf regelen, en is er ook een lijstje van geschikte hotels of iets dergelijks?

Als je bijvoorbeeld graag een Boudoir fotoshoot of glamour fotoshoot op een mooie locatie wil is dat ook mogelijk. Heb je zelf een leuke locatie ter beschikking, kom ik met mijn studio apparatuur naar jouw opgegeven locatie om de foto’s te maken. Natuurlijk regel ik zelf ook graag de locatie voor je als je zelf geen idee hebt. Een mooie locatie kan bijvoorbeeld een buiten locatie zijn, een oude fabriek met ruwe elementen of een luxe suite in een hotel. In principe is alles mogelijk.

Moet ik bij jullie tijdig reserveren ivm een wachtlijst?

Tijdig reserveren is wel gewenst. Het is altijd druk. De werkdagen zijn wel als eerste vol. Een fotoshoot reserveren is trouwens geheel vrijblijvend en mag altijd geannuleerd worden. Geen enkel probleem!

• Digitale bestanden

Ebbes Fotografie is gericht op het maken van foto’s voor aan je muur. Wij zijn niet ingesteld op alleen het leveren

van (hoge resolutie) digitale bestanden. Wel kunnen de digitale bestanden in lage resolutie tegen meerprijs worden afgenomen.

• Leeftijd

Zowel Menno als Monica Ebbes zijn tijdens een shoot aanwezig, zonder begeleiding van een volwassene is de minimum leeftijd 18 jaar.