Perskit - Presskit Fotografie

AVAO

Voor AVAO mochten we ook de presskit verzorgen. Stijn en Levi zijn samen een Dj duo en draaien veel in Azië. Maar ook op Transmission in Sydny (the awakening), Malaysie op KL Live Centre in Kuala Lumpur, A state of trance in de Jaarbeurs en Elektronic Familie gaan ze los.

Een dynamisch duo, en ook erg leuke gasten 😉

Insta: AvaoMusic

Dj Antergy

Dj Antergy (Nino Borgmann) studeert op dit moment (2020) nog aan de Nederlandse Pop Academie.

Antergy is al vanaf jonge leeftijd geliefd om zijn hard style sound. Geïnspireerd om zijn liefde voor hardstyle maakte hij al zijn eigen muziek vanaf zijn 13e. Hij stopt al zijn energy vol overgave in zijn muziek. Klaar om de wereld te veroveren.

In de nieuwe branding van Antergy zullen de kleuren rood en blauw regelmatig terugkomen, tijdens het fotograferen van de perskit hebben we daar dan ook rekening mee gehouden door te fotograferen met Gell’s (gekleurde filters voor de studiolampen)

 

Dj Salvador Deep

Salvador Deep a.k.a. DJ Salva.

Tech / Deep House / Lounge DJ, producer, Global House Vibes recordlabel owner from Amsterdam. Loving music, enjoying live. Getting energy of the positive and creative. Always amazed how with the simplest things people can touch each others lives. Magical things happen when we don’t begrudge one and other. And if all doesn’t work: Music is the answer !

Dj Danio86

DJ/Producer from Amsterdam.

Releases in 2020 my debut song BOUNCE AWAY!

Bookings@danio86.com

Dj Miss Roos

DJ Miss Roos is een Allround Entertainer die naast Danseres en Fotomodel ook DJ is!

DJ Miss Roos is een knappe verschijning en een enorme aanwinst voor je feest of event. Ze draait verschillende soorten House muziek die ze naadloos aan elkaar mixt. 

Ze draait op feesten en events in zowel binnen- als buitenland.

Dj Renji

Dj Renji heeft zijn hele leven al een grote passie voor muziek gehad. Hij was zo’n jongen die de plaatjes draaide op school- en
buurtfeesten. In 1993 begon hij hardcore platen te kopen; leerde steeds beter mixen en in datzelfde jaar werd hij gevraagd te
draaien op een grote houseparty in Haarlem. Op dat feest bleven zijn talent en skills niet onopgemerkt.
 Al snel was een indrukwekkende carrière gelanceerd, met optredens op o.a. Mystery Land, Thunderdome en Shadowlands. 
Eind 2007 heeft Renji een nieuwe start gemaakt en niet zonder succes: hij is helemaal terug en hoe…!
Hij is inmiddels een vaste waarde bij enkele hoog aangeschreven organisaties als Crazyland, Exceptionnel, Decisions en Touch Events en stond geprogrammeerd voor grote festivals, zoals Neverland (Be). Bovendien heeft zijn tour door Azië (2009) hem geen windeieren gelegd en als kers op de taart lanceerde hij in 2011 zijn eigen label Jill Recordings, met heden ten dage meer dan 70 succesvolle releases van hemzelf en producers uit alle continenten. De unieke en onmiskenbare Renji-sound is populairder dan ooit en zijn schare fans groeit met de dag.

Marsha & Friends

Marsha & Friends kan in verschillende bezettingen worden geboekt. Bijv. als duo met drummer/percussionist voor intieme feesten en ceremonies of als viermansformatie met gitarist en saxofonist voor bruiloften en bedrijfsfeesten.
Ook een complete verzorgde middag / avond met DJ behoort tot de mogelijkheden!

Voor contact

Wij reageren binnen 24 uur