Boudoir fotografie

Naast bedrijfsfotografie doe ik samen met Monica ook Boudoir fotoshoots. Héél anders en absoluut niet te vergelijken. Daarom hebben wij voor Boudoir fotografie een aparte website gemaakt.  Wil jij meer weten over onze Boudoir fotoshoot of een shoot boeken van jezelf (of samen met je partner) kijk dan eens op www.boudoir-studio.nl voor meer informatie of lees hieronder verder. 

Stijlvolle boudoir foto’s

Boudoir studio, boudoir fotograaf

Onze boudoir foto’s zijn altijd stijlvol, mysterieus en prachtig in een album of als vergroting aan je muur. Vaak laten we alleen de contouren zien van delen van een lichaam, zodat je soms zelfs goed moet kijken naar wat je ziet.
Alle foto’s op onze website zijn geplaatst met toestemming van de cliënten. Wij plaatsen nooit foto’s zonder toestemming en nemen jouw privacy serieus. 

Boudoir-Studio.nl

Wil jij geweldige, stijlvolle Boudoir foto’s laten maken van jou of van jullie als stel?
Dat kan! Wij van Boudoir Studio zijn er helemaal voor jou om van je spannende fotoshoot een beleving te maken die je niet snel vergeet. Onze fotoshoot’s maken wij altijd met z’n tweeën. Menno achter de camera, Monica als visagiste en assistente. De Foto’s kunnen gemaakt worden in onze ruime studio , of op een locatie naar keuze, denk hierbij aan een mooie hotelkamer of suite.  Onze ruime fotostudio is compleet ingericht als een ware boudoir fotoset met alles erop en eraan.
Wij staan inmiddels in heel Nederland bekend om onze fantastische unieke foto’s.
Kijk voor meer informatie op onze andere website die volledig over Boudoir fotografie gaat op www.boudoir-studio.nl

About the author