Linkedin Fotograaf Zaandam, profielfotoshoot zaandam, profielfotoshoot, linkedin profielfoto

LinkedIn Profielfoto

Als Fotograaf weten ik hoe belangrijk een eerste indruk is, die maak je maar één keer, online maak je die met je LinkedIn profielfoto. Een goede profielfoto zegt veel over wie je bent, zo kan een profielfoto betrouwbaarheid, leiderschap of creativiteit uitstralen.  Alledrie goede punten die je kunt benadrukken met een professionele foto. Ook vinden maar weinig mensen op de foto gaan echt leuk, dit is zeker zo als het bij een echte fotograaf gebeurt. Daarom nemen wij voor de profiel fotoshoot ruim de tijd om elkaar te leren kennen. We bespreken dan ook waar de foto voor bedoeld is, welke functie je hebt en hoe we je gaan “neerzetten”. De uitstraling van de profielfoto bepaald immers je eerste indruk.

Je zal zien dat als we elkaar even gesproken hebben de meeste spanning er wel van af is.

En dat zie je terug op je foto.

Onze profielfotoshoots

Door jarenlange ervaring ben ik in staat iedereen op zijn gemak te fotograferen. Dat heeft als gevolg dat iedere client tevreden en met een goed gevoel de fotostudio verlaat. 

Heb je meer foto’s nodig, of wil je wat vaker je foto’s afwisselen, je foto’s afstemmen aan je marketing, je klanten of product. Kies dan voor de Linkedin  fotoshoot.

De fotograaf bij jou op het bedrijf

Mocht het handiger zijn om de profielfoto’s bij jou op het bedrijf te maken kan dat ook!

Ik neem mijn mobile fotostudio mee en desgewenst ook een achtergrond naar keuze. De studio bouw ik in ongeveer een half uurtje op, een ruimte van 4 x 4 is al voldoende, en niemand hoeft het pand te verlaten. Wel zo handig.

De video hiernaast laat zien dat je ook op locatie met studiokwaliteit kan fotograferen. Al het personeel op dezelfde wijze gefotografeerd, een één uniforme uitstraling.

Het fotograferen bij jouw op het bedrijf is maatwerk

Wil je meer informatie of een shoot boeken?

Wij reageren binnen 24 uur