Vandaag ben ik begonnen met iets dat misschien wel het grootste project is dat ik tot nu toe heb gefotografeerd. 

Ik ga alle inwoners van Beets (gemeente Edam-Volendam) fotograferen tijdens deze corona pandemie.

Om dit voor mezelf en de bewoners veilig te kunnen doen, maak ik de foto van gepaste afstand, of soms zelfs van buiten naar binnen door het raam heen.

Zoals het er nu naar uit ziet is het meerendeel bereid hieraan mee te werken.

Uiteindelijk hebben we zo een prachtig stukje historie van Beets én de bewoners gedocumenteerd. Ik zal telkens nadat ik de foto’s gemaakt heb deze hier bijplaatsen.

UPDATE

Wat een overweldigende reacties!

Alle lokale en regionale media heeft ruimschoots aandacht besteed aan dit fotografie project in Beets toen ik nog maar net begonnen was. Ikzelf vind het geweldig dat jullie in zoveel getale meewerken, en het waarderen. Inmiddels begint mijn normale werk (het fotograferen bij bedrijven en events) weer langzaam meer van mijn tijd te nemen. En dat is goed ook, het project loopt op z’n einde.

Inmiddels ben ik overal geweest, al zijn er natuurlijk nog adressen waar ik niemand thuis aantrof of waar we om andere redenen op dat moment niet konden fotograferen.

Bij die mensen kom ik nog langs, desnoods op afspraak. 

Tot snel!

Groet, Menno 

 

De foto’s zijn vrij te downloaden en te gebruiken mét naamsvermelding  “Fotograaf: Ebbes Fotografie” 

 

Nieuws

Reclame fotografie AD68

Reclame Fotografie Reinigings Demodagen In opdracht van Ad68 (Henry Wassink) hebben we gefotografeerd voor de Reinigings Demo Dagen 2021. Véél Vrachtwagens, allemaal “Afval/reiniging” gerelateerd fotograferen

Read More »

fotograferen Perskit Dj AVAO

Stijn en Levi van AVAO music heb ik gefotografeerd in onze fotostudio in Beets (gemeente Edam-Volendam). De foto’s zijn gemaakt voor reclame, publicaties en promotie

Read More »

Voor bestellingen

Wij reageren binnen 24 uur