Algemene informatie

Wat neem ik mee naar een foto shoot?

Eigenlijk mag je van alles meenemen naar de shoot wat bij jou past. Mooie kleding en verschillende sets,  Ook is het leuk als je nog wat persoonlijke dingen mee neemt.

Visagie

Visagie is tegen meerprijs (€35,-) mogelijk. Het is wel verstandig om dit van te voren af te spreken.

• Wat gebeurt er met mijn foto’s? Worden ze door jullie gebruikt?

Jouw foto’s kunnen door  ons worden gebruikt, op de website en social media, wil je dit niet dat is dat natuurlijk geen enkel probleem. Al het beeldmateriaal wordt na de fotoshoot opgeslagen op een externe opslagbron en minimaal twee jaar voor je bewaard. Hier vind je trouwens onze privacyverklaring.

• Mag ik iemand mee nemen naar de fotoshoot?

Als je het prettig vindt om iemand mee te nemen naar de fotoshoot voor jouw support is dat geen probleem. Je meegebrachte supporter kan gewoon mee kijken hoe de shoot in zijn werk gaat. Wel is het raadzaam om even na te gaan voor jezelf of je niet geremd bent als bv je partner of vriend(in) mee zit te kijken. Uit ervaring blijkt namelijk dat dit vaak wel het geval is, maar….iedereen is welkom!

• kan ik bij jullie pinnen of mag ik ook contant betalen?

Bij EbbesFotografie kan je op diverse manieren betalen. Je kan bijvoorbeeld voordat je jouw fotoshoot gaat doen het bedrag overmaken op de rekening van Ebbes Fotografie, onder vermelding van je naam. Betaal je liever in de studio aan het einde van je fotoshoot is dit ook mogelijk. Je mag het dan contant betalen als dat je beter past, maar uiteraard is pinnen ook mogelijk en ontvang je direct een factuur.

Ik zou als locatie een luxe suite willen, kan dat?

Als je bijvoorbeeld graag een fotoshoot of glamour fotoshoot op een mooie locatie wil is dat ook mogelijk. Heb je zelf een leuke locatie ter beschikking, kom ik met mijn studio apparatuur naar jouw opgegeven locatie om de foto’s te maken. Natuurlijk regel ik zelf ook graag de locatie voor je als je zelf geen idee hebt. Een mooie locatie kan bijvoorbeeld een buiten locatie zijn, een oude fabriek met ruwe elementen of een luxe suite in een hotel. In principe is alles mogelijk.

 Moet ik bij jullie tijdig reserveren ivm een wachtlijst?

Tijdig reserveren is wel gewenst. Het is altijd druk. De werkdagen zijn wel als eerste vol. Een fotoshoot reserveren is trouwens geheel vrijblijvend en mag altijd geannuleerd worden. Geen enkel probleem!

digitale bestanden

Ebbes Fotografie is gericht op het maken van foto’s voor aan je muur of in een mooi album. wij zijn niet ingesteld op alleen het leveren van (hoge resolutie) digitale bestanden. De digitale bestanden van de afgenomen foto’s ontvang je natuurlijk wel.

Leeftijd

Zowel Menno als Monica Ebbes zijn tijdens een shoot aanwezig, zonder begeleiding van een volwassene is de minimum leeftijd 18 jaar.