EBBES FOTOGRAFIE

EVENT Fotografie

◦ Beursfotografie ◦ Bedrijfs events ◦ Bijeenkomsten ◦ jubileumfeesten ◦ Bedijfs events

event fotografie

voor elk evenement

Event fotografie, om je event of bedrijfsevenement professioneel te fotograferen. De mooiste foto’s voor je nieuwsartikelen, social media, website of elk ander media.

Bedrijfsfotografie,Veban, Haringparty ,Restaurant Stork, Fotograaf, fotografie, event fotograaf, event fotograaf, Zaandam, Amsterdam, Haarlem, Purmerend, event fotograaf Purmerend, event fotograaf Zaandam, Event fotograaf Edam, event fotograaf Volendam, Fotostudio Amsterdam, fotostudio Zaandam

Event fotografie

Bij eventfotografie gaat het om het professioneel en zo mooi mogelijk vastleggen van jouw evenement. Ik fotografeer hierbij verschillende onderwerpen, zoals de locatie van het evenement en de sprekers of artiesten, maar vooral ook de gasten en het publiek. Bij evenementen zoals een zakelijke bijeenkomst, jubileumfeest, netwerkevent, bedrijfspresentaties, een verkoop dag van een niewbouwproject, en een personeelsfeest ben ik als event fotograaf het beste in te zetten. 

Ik zorg ervoor dat je direct na het event een aantal foto’s geleverd krijgt die je op dezelfde dag al kunt plaatsen op social media. De foto’s worden in low-res. voor gebruik op internet, websites en social media aangeleverd, en desgewenst ook in High-res zodat die gebruikt kunnen worden voor drukwerk en plaatsing in vak of nieuwsbladen.

Ik hoor graag wat ik voor jouw event kan betekenen

Event fotograaf bij Free Press Live

Event fotograaf bij E-Health

Event fotografie bij Haring Party Stork

Evenement fotograaf Nieuwjaarsborrel Oram

Wil je meer informatie of mij als Eventfotograaf boeken

wij reageren binnen 24 uur

© Ebbes Fotografie 2022