Boudoir fotoshoot, boudoir fotograaf, boudoir studio, lingerie fotoshoot

Boudoir fotoshoot

Boudoir fotoshoot , menno en Monica

Wij Zijn Monica & Menno Ebbes Van Boudoir Studio

Met Boudoir Fotografie zijn wij al jaren bekend. Menno als fotograaf en Monica als visagiste en assistente. De perfecte rolverdeling. Omdat wij al vijfentwintig jaar samen zijn én samenwerken hebben wij aan een half woord genoeg. Dit betekent automatisch dat wij tijdens jouw Boudoir Experience alle aandacht aan jou geven. Samen zorgen wij dat iedereen die wij fotograferen ontspannen en tevreden op de foto staat.

Hoe fijn is het om een dag in de watten te worden gelegd, je mooiste lingerie aan te trekken en te horen hoe mooi en prachtig je bent. Echt tijd voor jezelf tijdens jouw boudoir beleving.

Wat ons aan boudoir fotografie aantrekt , is dat we laten zien hoe prachtige bent. We vinden het geweldig om te zien dat iemand tijdens een shoot echt opbloeit en op een gegeven moment relaxt en ontspannen staat te poseren. Voor ons is het een eer om deze vorm van fotografie te doen. Geweldig om een vrouw te laten zien hoe mooi ze is. De foto’s laten we in eerste instantie altijd hier bij ons in de studio zien en zien dus ook gelijk de reacties van de dames die gefotografeerd zijn.

Die reacties… die zijn misschien nog wel het allermooiste, verbaast, overweldigend, ontroerd en enthousiast…. 

Geweldig om op deze manier iemand helemaal blij te maken.

Als je wilt weten hoe wij samen er voor zorgen dat jouw Boudoir Experience een ervaring wordt om nooit te vergeten. kijk dan hier verder voor onze werkwijze

Bodyscapes en Boudoir Noir

Donkere en mysterieuze Boudoir foto's
donker boudoir

Be you, be beautiful