Ebbes Fotografie®Bedrijfsfotografie_Parteon_Woningbouwvereniging_Markus BV_Bouwfotografie_projectfotografie_projectfotograaf Amsterdam_Edam-Volendam_zeevang_Zaandam_Zaanstad_Hoorn_Alkmaar

Hijswerkzaamheden van Mammoet

De foto hiernaast heb ik gemaakt tijdens de bouw van het stadswarmteproject ‘South Connection‘. Deze verbindt de Amsterdamse stadswarmtenetten van Vattenfall.

180 ton staal werd vlak langs het spoor op zijn plaats gehesen.

Engie verzorgt de Instalatie voor Vattenfall bij dit project.

Ondertekening overeenkomst Parteon & Plegt-Vos

voor de bouw van 75 sociale huurwoningen

Het ondertekenen van overeenkomsten in de bouw zijn ook bijzondere  momenten doe gefotografeerd moeten worden. Woningbouwvereniging Parteon laat door Aannemersbedrijf Plegt-Vos 75 woningen bouwen. De foto’s hiernaast is dezelfde dag nog gebruikt voor nieuwsbrieven en op social media.

Ebbes Fotografie®Bedrijfsfotografie_Parteon_Woningbouwvereniging_Markus BV_Bouwfotografie_projectfotografie_projectfotograaf Amsterdam_Edam-Volendam_zeevang_Zaandam_Zaanstad_Hoorn_Alkmaar

eerdere opdrachten

E-Fiber

Voor E-fiber fotografeer ik regelmatig op locatie, dit kan een boring onder de weg, spoor of Maas zijn of de werkzaamheden in de wijken waar glasvezelinternet word aangelegd.

Bouwbedrijf de Nijs & Zonen

Voor bouwbedrijf de Nijs & Zonen fotografeer ik op een aantal bouwwerken. Onder andere bij het project de Brokking in Wormerveer  en het Missiehuis in Hoorn waar Heddes bouw de aannemer is.

Engie

Voor Engie fotografeer ik projecten, maar ook de portretten voor het “smoelenboek”, redactionele portretten of evenementen. 

Woningbouwvereniging Parteon

Voor Parteon fotografeer ik diverse projecten, redactioneel, maar ook de werkzaamheden op de nieuwbouw of bijzondere momenten.

Architectuur fotografie

De Markthal Purmerend, kantoren op de Zuidas in Amsterdam, of de Zilveren toren in Amsterdam, of Hotel Jakarta… Ik heb ze allemaal gefotografeerd

fotograferen bij Metaalbewerkers

Tijdens het fotograferen bij metaalbewerkers, poedercoasters en lasbedrijven gebeuren er altijd zaken die geweldig zijn om spectaculaire foto’s te maken

contact info

Telefoon

+31 (0)6 523 559 83

Email Adres

m@ebbes.nl

Fotostudio

Beets 43, 1475 JD. Beets

Stuur mij een bericht